Sayfalar

19 Şubat 2014 Çarşamba

kurdele yüzük

2013 yılına özel yurtdışında düğün hediyesi olarak verilen bir yüzük tasarımı ile sizlerleyim. gördüğümde farklı olarak karşıladım ama türkiye'de de kına gecesinde gelinin yakın arkadaşlarına yada gelen misafirlere verilebilecek bir tasarım olarak düşündüm ve sizinle ilginç yüzüğü paylaşıyorum.
malzemeler:
kumaş sertleştirici
silikon
kurdele
makas
tutkal
yüzük bazları (takıcıdan temin edilebilir)
küçük karton kutu yada yüzük kutusu
kumaş boya ve fırça


kurdeleden fiyonk yapıyoruz

kumaş sertleştici kurdelenin rengini biraz koyulaştırır ufak bir parçada deneme yapmalısınız, kumaş sertleşticiyi fiyonkların her yerine sürüyoruz ve düz bir zeminde kurumaya bırakıyoruz.

kurumaya bıraktığımız fiyonkları beklerken diğer tarafta kuyuda küçük delikler açıyoruz yüzüğü yerleştirmek için yada siz yüzük kutusu da kullanabilirsiniz.

yüzük bazlarını kutuda açtığımız yerlere düz bir şekilde yerleştiriyoruz ve yüzükte fiyongu yapıştıracağımız yere fiyongu yapıştırmak için silikon sıkıyoruz yada kuvvetli bir yapıştırıcı sıkıyoruz.

kurdelelere desen vermek isteyebilirsiniz yada isim yazabilirsiniz yada simli bir görüntü verebilirsiniz bunlar için aşağıda ki şekilde fiyongun üstüne tutkal sürüp simi yapıştırabilirsiniz yada kumaş boyası ile her türlü boyayaıp yazı yazabilirsiniz.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder